Reia R
Til hovedsiden Topplinje
Ikke innlogget AktueltKorpsetKontaktMultimedia
Forside lyre Reia
Korpset
 Hva skjer?
Kalender
Årsmeldinger
 
Kontakt
Korpset
Multimedia
Relaterte sider

Reiå mars 1998

Bjelleklang

Med denne overskrift markerer vi inngangen til det nye året. Tradisjonen tro har årets to første måneder vært relativt rolige etter en vellykket nyttårskonsert. Årets program er preget av Ønskekonsert og Irlandstur. I vårt 41. år vil vårt trofaste publikum få stifte bekjentskap med et nytt konsert konsept. I samarbeid med Jærbladet arrangerer KHM ønskekonsert med Bjelleklang som gjesteartister. Konserten vil foregå i Storstova lørdag 28. mars kl. 18.00. Stovegeneral Rune Sørsdal kan allerede i februar fortelle om over 100 solgte billetter. I forkant av konserten ble publikum gjennom Jærbladet oppfordret til å sende sine musikkønsker til oss. Kristina Hamre kan love mange spennende og utfordrende ønsker. Billetter kjøpes direkte fra Storstovas billettkontor. Tlf: 51 48 14 10. Åpningstider 07:00 - 15:00.

Aktivitetsplan 1998

Lørdag 28. mars 1998
Ønskekonsert i Storstova på Bryne
Lørdag 18. april 1998
Jærstevne på Bryne, inkluderer konsert i Storstova og dans på "Planen" med Go-go boys
Søndag 17. mai 1998
Klepp Hornmusikk bidrar på tradisjonelt vis til å gjøre grunnlovsdagen til noe helt spesielt.
Fredag 5. juni 1998 kl 18:00
Klepp Hornmusikk avholder sitt årlige årsmøte på Anda gard.
Søndag 7. juni 1998
Promenadekonsert i Kleppeloen.
Lørdag 13. juni 1998
Klepp Sanitetsforening har jubileum, og Klepp Hornmusikk spiller
Onsdag 24. juni 1998
Klepp Hornmusikk reiser på tur til Dublin og Irland
Søndag 28. juni 1998
Klepp Hornmusikk kommer tilbake fra Irland.
Torsdag 13. august 1998
Første øvelse etter sommerferie
Fredag 14. august 1998
Nattåpent med spilling & grilling i Kleppe sentrum
Lørdag 22. august 1998
Grisefest i Gillehallen
Lørdag 3. oktober 1998
Venners-venners-fest med Orstad Storband & Go-Go Boys
Fredag 9. oktober 1998
Seminar i Sirdalen. Seminaret avsluttes søndag 11. oktober.
Søndag 3. januar 1999
Nyttårskonsertene 1999. Solist er Øystein Wiik.

På fornavn med Klepp Hornmusikk - Føljetong

Klepp Hornmusikk har et rikt og frodig indre liv med ulike grupperinger og sammenslutninger. Både aktive medlemmer, permitterte medlemmer og ikke minst støttemedlemmer kan ha store problemer med å følge utviklingen av disse gruppene. Her følger derfor en oppdatering for å gjøre lesingen av Reiå lettere.

SAKMIL er en organisasjon bestående av slagverkere, med en stor andel av korpsmedlemmer. SAKMIL er mest kjent for sine trommestunt men er kanskje like aktive på internett-fronten.

SYREBANDET er KHM's eget danse- og karaokeband. Med besetning trommer, bass, gitar og keyboard, gjør dette bandet stor suksess på korpsets fester og skaper god stemning på dansegolvet. På opptredener er det alltid et stort antall gjesteartister som framfører sine favorittmelodier. Bandet jobber for tiden knallhardt for å forberede seg til neste konsert.

SVEINSVOLL SWINGERS (SSSS), kjent fra både NRK lokalen og andre media, er det man kaller et gerilja orkester. Besetning varierer med vind og føre, men har i det siste stabilisert seg på 1 slagverker og 4 blåsere. SSSS er totalt uavhengig og tilknyttet Klepp Hornmusikk, og fungerer som et beredskapsorkester med kort utrykningstid. Har spesielt forkjærlighet for alt som har med volleyball å gjøre. Berømte musikere stiller også villig opp, neste gjestesolist blir Norleiv Horpestad.

KAN IKKE / KAN CAN: Gutteklubben KAN IKKE er en ren sosial klubb for voksne gutter (20 års aldersgrense). Navnet henspeiler på den mest vanlige unnskyldning for ikke å møte på samlingen. Kan Ikke's motpol er jentenes KAN CAN hvor fremmøte prosenten er oppimot 100 %. Tilfeldighetene vil ha det til at foreningene som oftest velger samme møtedag, men ulikt møtested som utgangspunkt.

UNTER DIE SCHNAUZE: KHM's tyrolergrupper med en besetning på ca 10 medlemmer. Har egne tyrolerinspirerte uniformer og spiller både musikk med et tyrolsk tilsnitt og annen underholdningsmusikk. Gruppen tar på seg alle typer antrekk og oppdrag: både helaftenere og kortere geriljaoppdrag.

Irlandstur

Vi planlegger avreise fra Sola onsdag 24/6. Vi må trolig dele oss på to flyavganger. En gruppe (ca. 20 personer) reiser med SAS via London kl 17:00 med ankomst Dublin kl. 21:55, mens avreisetidspunktet for resten av korpset fortsatt er noe usikkert (et alternativ er British Airways med avgang fra Sola 16:35, ankomst Dublin 20:50, men vi jobber fortsatt med et alternativ med avreise onsdag morgen).

Etter ankomst Dublin sjekker vi inn på Hotel Regency (20 min. med buss fra flyplassen, 15 min. gangavstand fra Dublins handlegater og uteliv). Dette er et tre-stjernes hotell og skal visstnok ha noe høyere standard enn hotellet vi bodde på i Bournemouth. Under oppholdet i Dublin er det pr. i dag planlagt 3 konserter/opptredener:

Torsdag 25/6 kl. 13:00: Lunchkonsert i parken St. Stephens Green midt i Dublin sentrum. Her er det en musikkpaviljong med daglige lunchkonserter sommeren igjennom, og dersom været er bra er vi garantert stort publikumsframmøte.

Torsdag 25/6 evt fredag 26/6: Konsert ved et kveldsarrangement i regi av Statoil/ ambassaden/ den skandinaviske foreningen i Dublin. Her er ikke planene helt klare ennå, men vi har gode kontakter i Statoil så alt skulle være i trygge hender.

Lørdag 27/6: Formiddagskonsert i en mindre landsby utenfor Dublin.

Ellers er Dublin en fantastisk by med utallige muligheter for turister med ulike interesser og byen kan også friste med et utrolig uteliv. Hornmusikken vil sponse middag hver dag og en av disse middagen vil vi forsøke å legge til en restaurant der vi kan oppleve irsk folkemusikk på sitt beste og mest livlige. Søndag 28/6 er vi mer eller mindre klare for hjemreise. Noen vil reise kl 16:45 med hjemkomst kl. 21:45, mens avreisetidspunktet for de øvrige er ennå ikke er avklart.

Påmelding til Jørn Slørdal. joslo@statoil.no

Savnet / funnet

 • Skinnjakke funnet på Kverneland samfunnshus etter seminarfest. Kan hentes i resepsjonen.
 • Hvit antikvarisk korpslue modell «skipperlue» ønskes til ønskekonsert. Bill. mrk. «Stort hode»
 • Fremdeles ønskes bilder av tidligere dirigenter til vårt arkiv. Ta kontakt med Reiå snarest.
 • Hørt & Blåst

 • (NRK) I den norske finalen i Melodi Grand Prix viste Bjelleklang klart og tydelig at de er i storform til ønskekonsert med KHM. Selv om det nok ikke blir tur til den Europeiske finalen i England, kan hornmusikken eventuelt tilby kompenserende tur til Irland i sommer.
 • Klepp Hornmusikk's vennskaps storband, Orstad Storband, får i slutten av mars besøk av den Cubanske trompetisten Lazaro Cruz. I den forbindelse holder storbandet to forrykende Salsa-konserter. Første konsert er i Klepp rådhus 22. mars sammen med gjestene Klepp Mannskor og Nærbø Musikkorps. Andre konsert er på Sting 26. mars.
 • Mandag 22. mars bråvåknet mange KHM medlemmer til tonene av «Olsen Banden» fra klokkeradioen. Anledningen var NRK lokalen's reportasje fra Sola Lufthavn dagen før da Klepp Volleyball's damelag ankom etter gull i eliteserien. På plass på flyplassen var selvfølgelig et entusiastisk Sveinsvoll Swingers.
 • Vår hoff-fotograf Emile Max. Ashley har den siste måneden hatt en foto montasje på Sting. Opptil flere delegasjoner foto-elskere fra korpsmiljøet har tatt turen innom og fått litt av en opplevelse. Temaet for montasjen var vann, noe som fikk oss til å assosiere med vår høstlige Hellestø tur.
 • Korps i Norge Sidene på Internett

  På Korps i Norge sidene er det nå opprettet en rekke mailing lister. Vår tanke med disse er å forenkle/effektivisere kommunikasjonen korpsene/musikere i mellom. Vi kan nevne stikkord som: formidling av stillinger/vikariat, formidling/lån av utstyr samt mye mye mere. Les mere om dette på: http://musikkorps.com

  Vennlig hilsen Trond Eriksen

  Styre oppfriskning

  Reiå er blitt bedt om en hukommelsesoppfriskning av styremedlemer i Klepp Hornmusikk. Etter årsmøte på Anda 6. juni 1997 består vårt styrende organ av:

  Formann: Egil Ellingsen
  Nestformann: Kristina S. Hamre
  Sekretær: Eli Ellingsen
  Kasserer: Kyrre Saupstad
  Noteforvalter: Monika Lønning
  Materialforvalter: Norfrid H. Sørum
  1. varamann: Ann-Elin Søyland
  2. varamann: Sonja M.S. Lund
  3. varamann: Arne Andersen

  Og husk at det er Ann Elin som fører fraværslisten. Så gi beskjed til henne om du ikke kan komme!

  REIÅ SØKER HJELP

  Freelance redaksjonsmedhjelper søkes til REIÅ. Du må ha pågangsmot, tilgang til PC (helst også til internett). Søknad sendes til sigvelli@robin.no.

  Vi ønsker selvsagt også leserinnlegg og tips fra leserene. Du kan også få mer eller mindre faste spalter som omhandler temaer som du brenner for. Eksempler: "Inger's skattetips", "God klang varer lenger (av Thor Viggo)"

  Vindusvask

  Glem ikke vår månedlige vaskedugnad av vindu i Klepp Sparebank:
  21. mars: Øystein Braut, Anita Berntsen, Kjartan Bore, Kirsti E. Egeland, Rein Laland.

  18. april: Kyrre Saupstad, Karen Roth, Eli Ellingsen, Klara Reve Randberg, Oddbjørn Roaldkvam
  16. mai: Trond Hjorteland, Magne Hognestad, Vibeke Knutson, Irene Lysøe, Monika Lønning
  20. juni: Ingvar Reve, Jan Steinar Hadland, Ann Carmen Emorsten, Edel Thu, Eva Farbrot
  18. juli: Idar Grude, Frode Efteland, Anne Brit R. Payandeh, Ingvild Braut, Gry L. Olsen
  22. august: Håvard Lund, Morten J. Areklett, Sonja M. S Lund, Øyvind Kristiansen, Linnea Calder

  Dersom ikke noe annet blir avtalt skal det vaskes kl. 9.00 på oppsatt dato. Første i hver gruppe er ansvarlig for at det vaskes og henter traktor. Dersom tidspunktet ikke passer må du selv sørge for å bytte.

  Vaskelisteansvarlig: Eli Ellingsen


  Går du med et skjult talent i magen?
  Vil du bli populær hos det annet kjønn?

  Bli gjestevokalist med Syrebandet!

  Vi trenger både gutter og ikke minst jenter til våre neste opptredener. Føler du at du kan bidra på en eller annen måte, nøl ikke, ta kontakt nå.


  Kontingent

  Kasserer Kyrre vil om kort tid dele ut nye giroer for vår kontingent. Satsene er: Voksen 350, Student 200, Skolekorps 80, Permisjon 50 % av ordinær sats. Støttemedlem er fortsatt kun kr. 100,-.

  Til støttemedlemmer

  Sammen med papirutgaven av denne Reiå, vil det følge med en giro for innbetaling av støttemedlemskap for 1998. Noen har allerede betalt kontingenten, og det vil du se av adresselappen, hvor årstallet for din siste innbetaling står. Som støttemedlem får du tilsendt Reiå med ujevne mellomrom, du får dessuten den eksklusive muligheten til forkjøpsrett av billetter til nyttårskonsertene. Så betal 100 kr til Klepp Hornmusikk, Postboks 113, 4060 Kleppe. Konto: 3290.07.83468

  Reiå

 • Oversikt

 • Reiå på internett
 • Reiå som PDF

  Gamle utgaver:

 • Reiå juli 2001
 • Reiå november 2000
 • Reiå juni 2000
 • Reiå januar 2000
 • Reiå august 1999
 • Reiå mai 1999
 • Reiå november 1998
 • Reiå september 1998
 • Reiå juni 1998
 • Reiå mars 1998
 • Reiå desember 1997
 • Reiå november 1997
 • Reiå september 1997
 • Reiå august 1997
 • Reiå mai 1997
 • Reiå april 1997
 • Reiå februar 1997
 • Reiå desember 1996
 • Reiå oktober 1996
 • Reiå september 1996
 • Reiå juli 1996
 • Reiå april 1996
 • Reiå mars 1996
 • Reiå november 1995
 • Reiå oktober 1995

 • Klepp Hornmusikk © 1997 - 2024Postboks 129, N-4358 KLEPPE