Aktuelt nyheter
Til hovedsiden Topplinje
Ikke innlogget AktueltKorpsetKontaktMultimedia
Forside lyre Aktuelt hoved
Korpset
 Hva skjer?
Kalender
Nyheter
Reiå
Vindusvask
Årsmeldinger
 
Kontakt
Korpset
Multimedia
Relaterte sider

Ønskekonserten: Nok en konsertsuksess

For første gang har Klepp Hornmusikk og Jærbladet samarbeidet om et konsertprosjekt - nemlig en ønskekonsert der publikum bestemmer programmet. Konserten gikk for seg i Storstova på Bryne lørdag 28. mars, med gruppen Bjelleklang som gjester. Sammen fremførte Bjelleklang og Klepp Hornmusikk sanger og musikkstykker ønsket av publikum.

Bjelleklang
På forhånd var interessen for ønskekonserten meget stor blant publikum, og man valgte derfor å kjøre to forestillinger. Selv om den første forestillingen ble litt lenger enn opprinnelig planlagt, gikk gjennomførelsen av konserten uten større problemer. Bjelleklang gjorde stor suksess med sine numre, men det var nok Hornmusikken som stakk av med en knapp seier under fremførelsen av "Livets glade gutter".

Dagen startet forøvrig tidlig for de involverte partene. Lørdag formiddag hadde nemlig store deler av Hornmusikken tatt turen ut til Stavanger Lufthavn, Sola for å ta imot Bjelleklang, populært kalt "bjellene". Flyreisende denne lørdagen fikk seg nok en flott opplevelse da de fikk øye på Klepp Hornmusikk, som fremførte "Gud, hvor du er deilig" nedenfor rulletrappen i ankomsthallen. Bjellene selv var meget imponerte, og var i storslag under bussturen sørover til Bryne.

Klepp Hornmusikk selv er meget fornøyd med dette arrangementet, og kanskje blir ønskekonserten noe mer enn et engangsprosjekt. Også medlemmene i Bjelleklang var godt fornøyde med konserten. Det er forøvrig første gang at Bjelleklang har hatt en slik konsert sammen med et musikkorps.

Og dette sier en av bjellene selv, Ole Jørgen, i en mail til SAKMIL:
Takk for sist, det var bare gysla gildt for en østlandsbjelle å få et raskt innblikk i hva et jærkorps har å by på. Vanskelig å fatte i løpet av bare et kort døgn, sikkert, men vi ble imponert over innsatsen, planlegginga og entusiasmen i gjengen.

Finn hadde dårlig med stemme på søndagen, Frank var like trøtt, men Bjellebass Øystein var like klar etter å (etter eget utsagn) å ha vært sistemann ned fra loftet.

Vi hadde en brokete tur, og var 50 meter over Fornebu da kapteinen bestemte seg for å gjøre vendereis til Stavanger. Tåke!

Ellers går det visse rykter om ny Bjellekonsert, og da en helaftens på (tror jeg) Røde Sjøhus i Stavanger 24. april. Møt opp og få mer valuta! Hils til alle. Det hadde vært moro og gjort mer sammen...

Publisert 28.03.1998 kl 00:00

OVERSIKT
  •  
  • Oversikt
  •  
  • Arkiv
    Klepp Hornmusikk © 1997 - 2023Postboks 129, N-4358 KLEPPE